River kwai dag 2 - Reisverslag uit Kanchanaburi, Thailand van Astrid en koos Pronk - WaarBenJij.nu River kwai dag 2 - Reisverslag uit Kanchanaburi, Thailand van Astrid en koos Pronk - WaarBenJij.nu

River kwai dag 2

Door: Astrid

Blijf op de hoogte en volg Astrid en koos

28 Oktober 2012 | Thailand, Kanchanaburi

Vandaag eerst lekker uitgeslapen, vervolgens op weg naar de "bridge" 500 meter lopen va. ons hotel......echt een toeristentrekpleister...maar ook dat hoort erbij...over de brug gaat ook normaal treinverkeer dus als de trein langs komt moeten mensen op kleine plateaus gaan staan zodat de trein langzaam kan passeren. Aan de overkant van het water een prachtige Chinese tempel.....even relaxen in de schaduw aan de rivier.....vervolgens een iced coffee....wat kitsch souvenirs....een kleine boeddha en een olifantje waar je iets kleins in kan bewaren.(b.v.de trouwring van koos).......daarna een heerlijk saté langs de weg.....op naar het zwembad voor verder een ontspannen middag... Morgen reizen we via Bangkok door naar Chang Mai

• 29 Oktober 2012 - 15:50

Henny:

Hoi allebei,

Zomaar een berichtje uit een nat Scheveningen. Gelukkig doen jullie geen 'enge' dingen meer, zoals zo'n bibberfietstocht. Jullie hebben daar vast beter én warmer weer dan hier! Dat wordt even wennen als jullie weer terug zijn!

Regenachtige grtjes en nog veel plezier!
    Henny