Dag 4 river kwai - Reisverslag uit Kanchanaburi, Thailand van Astrid en koos Pronk - WaarBenJij.nu Dag 4 river kwai - Reisverslag uit Kanchanaburi, Thailand van Astrid en koos Pronk - WaarBenJij.nu

Dag 4 river kwai

Door: Astrid

Blijf op de hoogte en volg Astrid en koos

26 Oktober 2012 | Thailand, Kanchanaburi

Vandaag zijn we met een minivan doorgereisd naar de River Kwai. Helaas waren de meeste verblijven in Sai Yok volgeboekt voor het weekend.... Maar niet getreurd we zitten nu op een prachtig complex vlakbij de "THE bridge over the river kwai" even buiten kanchanaburi ..... Vandaag een beetje cultuur, het death rail museum en de begraafplaats....heel indrukwekkend. Eindelijk gewoon bij een klein Thais tentje gegeten voor wel € 7,50 met zijn tweeën. In Bangkok was dat door alle omstandigheden 's-avonds steeds niet uitgekomen. (Vermoeidheid, noodweer en een stressdag) We zijn blij dat we uit de drukte van Bangkok weg zijn en kunnen genieten terwijl we op ons terras zitten van de krekels een prachtige tuin.

• 26 Oktober 2012 - 16:12

Noortje:

Dag opa en oma,

Als ik later groot ben wil ik ook van die spannende avonturen in verre landen beleven. Maar voorlopig ga ik lekker met papa en mama mee.
    Veel plezier daar.

Een dikke natte kus van Noortje

• 26 Oktober 2012 - 16:45

El Peque:

Allereerst een dikke natte x van mij.
    Bangkok is een land opzich, laat alles gebeuren, veranderen doe je het niet.
    Veel plezier bij de rivet kwai en de mooie natuur.
    Koos, Ajax wint met 3-1 van Manchester City, PSV gelijk tegen een c-team, Twente krijgt 3-0 klop van Levante.
    Zondag de klassieker!
    Gr. Steef