Thailand - Reisverslag uit Scheveningen, Nederland van Astrid en koos Pronk - WaarBenJij.nu Thailand - Reisverslag uit Scheveningen, Nederland van Astrid en koos Pronk - WaarBenJij.nu

Thailand

Door: Astrid

Blijf op de hoogte en volg Astrid en koos

20 Oktober 2012 | Nederland, Scheveningen

Bijna klaar om te vertrekken naar Thailand
Vanaf dinsdag hou ik jullie op de hoogte van onze reiservaringen

• 21 Oktober 2012 - 12:07

Henny:

Leuk hoor dat jullie een waarbenjijnu-tje hebben. Ik ben heel benieuwd en ga jullie natuurlijk zeker volgen! Als jullie weer thuis zijn kom ik natuurlijk de foto's bekijken!

veel voorpret en een goeie reis!
    grtjes, Henny

• 21 Oktober 2012 - 16:59

Anneke :

We zijn benieuwd naar alle verhalen en belevingen en gaan jellie regelmatig ff volgen

Heel veel plezier en een goeie snelle reis

Groetjes anneke

• 23 Oktober 2012 - 08:49

Henny:

En? Is alles vlotjes verlopen en zitten jullie nu lekker in de wamte? Gister (maandag) was het hier ook helemaal heerlijk: met Bianc naar Nemo geweest in Amsterdam, waar we uiteindelijk boven op het dak op het terras belandden, waar tiggerdetig herfstvakantiekinderen in hun ondergoed (wie neemt er nou een zwembroek mee naar een museum in de herfstvakantie?) op 'de watertrap' aan het spelen waren en wij helemaal lekker in de zon aan de rosé zaten.
    Geniet van je vakantie en tot ergens in november!